Το CLIO... δικό σου τώρα και πλήρως υβριδικό!

Χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα κίνησης, το All-new CLIO Hybrid προσφέρει απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση και μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση.


Μέχρι και το 80% των μετακινήσεων στην πόλη γίνεται ηλεκτρικά

Ζήστε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, όσο ποτέ άλλοτε. Το All-new CLIO Hybrid συνδυάζει τον ηλεκτροκινητήρα και τον κινητήρα εσωτερικής καύσεως με ένα ειδικά εξελιγμένο και αποδοτικό multi – mode αυτόματο κιβώτιο. Αποτέλεσμα: ηλεκτρική εκκίνηση, βελτιστοποιημένη ηλεκτρική οδήγηση για πάνω από το 80% των αστικών διαδρομών και μια αθόρυβη, συναρπαστική, ηλεκτρική εμπειρία.


140 ίπποι για τον ανοιχτό δρόμο

Το All-new CLIO Hybrid προσφέρει άμεση απόκριση και δυνατές επιταχύνσεις.


Άμεση απόκριση για έντονες οδηγικές συγκινήσεις

Το All-new CLIO Hybrid εξασφαλίζει μοναδική αίσθηση απόκρισης, χάρη στη συνδυαστική ισχύ των 140 ίππων που αποδίδει το υβριδικό σύστημα κίνησης. Η άμεση απόκριση των ηλεκτροκινητήρων σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο multi-mode, προσφέρουν άμεση επιτάχυνση και ομαλές αλλαγές ταχυτήτων. Μέσα από την τεχνολογία του συστήματος MULTI-SENSE, εξατομικεύστε την οδηγική σας εμπειρία, στο τιμόνι του νέου σας CLIO.


Μάθετε για τα οφέλη της υβριδικής τεχνολογίας

Επιλέγοντας ένα υβριδικό, καταναλώνετε έως και 40% λιγότερα καύσιμα σε σύγκριση με ένα αντίστοιχο μοντέλο με συμβατικό βενζινοκινητήρα, οδηγώντας είτε στον αυτοκινητόδρομο ή στην πόλη. Με το All-new CLIO Hybrid ταξιδεύετε χωρίς προβληματισμούς. Ξένοιαστες, μεγάλες, διαδρομές, χωρίς το άγχος της φόρτισης... και με την άνεση και την ευρυχωρία που περιμένετε από το καλύτερο CLIO που έγινε ποτέ!


Εξατομίκευση των προγραμμάτων οδήγησης

Χάρη στην τεχνολογία MULTI-SENSE (MySense, Sport ή Eco).


Ιδανικό για την πόλη

Εκμεταλλευθείτε τεχνολογίες που διευκολύνουν την κυκλοφορία στην πόλη. Παρκάρετε στην πρώτη διαθέσιμη θέση με τη βοήθεια της κάμερας οπισθοπορείας. Αισθανθείτε απόλυτη ασφάλεια στον αυτοκινητόδρομο, χάρη στο σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας. Με το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα ξεκινήστε με την ίδια ευκολία όπως και στην ευθεία. Το νέο Renault TWINGO είναι ένας πραγματικός βοηθός των καθημερινών σας μετακινήσεων στην πόλη.Το RENAULT Clio HYBRID HYBRID διατιθεται σε 2 εκδοσεις

Έκδοση Κυβικά Ιπποδύναμη Πόρτες Κατανάλωση
(λτ./100χλμ.)
Εκπομπές CO2 Επιτάχυνση
(0-100χλμ./ώρα)
Καύσιμo
CLIO V Hybrid E-TECH 140hp EXPRESSION 1598 140 5 4,5/td> 100 6,9 HEV
CLIO V Hybrid E-TECH 140hp DYNAMIC 1598 140 5 4,5/td> 100 6,9 HEV

GALLERY

All-new CLIO Hybrid: To CLIO εφευρίσκει ξανά την υβριδική τεχνολογία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

GARAGE