Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Auto Unit-Ν ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΕΒΕ είναι αποτέλεσμα του πάθους του ιδρυτού της για την τεχνολογία του αυτοκινήτου και το όραμά του για ένα χώρο με τέτοια ποικιλία υπηρεσιών και προϊόντων που να διασφαλίζει τον ενθουσιασμό του πελάτη υπερκαλύπτοντας τις προσδοκίες του σχετικά με το γαλλικό του αυτοκίνητο.

Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Η εξειδίκευση στις μάρκες Citroen – Peugeot – Renault- Dacia για πάνω από 30 έτη σε συνδυασμό με την συνεχής ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, βελτίωση των υπηρεσιών και επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και προϊόντα, έχει αναδείξει την Auto Unit- Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κλάδο της
Σήμερα η Auto Unit- Ν. Πουλάκης ΑΕΒΕ, διαθέτει εξουσιοδοτημένο κάθετο συγκρότημα Renault- Dacia με έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο και φανοποιείο, εξειδικευμένο συνεργείο και φανοποιείο Citroen – Peugeot στο Χαϊδάρι αλλά και κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης γνήσιων, After Market και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Citroen –Peugeot και Renault - Dacia στο Μοσχάτο.
Το όνειρο άρχισε να παίρνει την πρώτη του μορφή το 1986 σαν συνεργείο και από τότε με σταθερά ανοδικά βήματα εξελίχθηκε σε αυτό που είναι σήμερα. Το πρώτο πλήρως ολοκληρωμένο συγκρότημα στην Ελλάδα, οργανωμένο υποδειγματικά, με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών.
Ακριβώς όπως το ονειρεύτηκε ο δημιουργός του στοχεύοντας στην άρτια, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.4000 τ.μ πάνω στην Λ. Αθηνών στο Χαϊδάρι, με έκθεση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, υπερσύγχρονο συνεργείο, φανοποιείο, βαφείο καθώς και γραφείο ασφαλειών.
Όλα αυτά στελεχωμένα από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, εκπαιδευμένο να δίνει λύσεις σε κάθε προβληματισμό του πελάτη σχετικά με το αυτοκίνητο του.

Περισσοτερες πληροφοριες για το εξουσιοδοτημενο καταστημα βρειτε εδω ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019
Ν. ΠΟΥΛΑΚΗΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στόχος μας να δίνουμε λύσεις σε κάθε προβληματισμό του πελάτη σχετικά με το αυτοκίνητο του.

ΧΑΙΔΑΡΙ

Νίκος Γκούμας
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ Εσωτ. 310
Φώτης Παπαστάμος
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ AFTER SALES Εσωτ. 287
Στεφανία Φαρσάτη
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Εσωτ. 104
Μαρία Μαρούλη
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ Εσωτ. 101
Αντιγόνη Φωτεινοπούλου
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Εσωτ. 306
Λίτσα Καρατζή
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Εσωτ. 193
Σπύρος Καραστεφάνου
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ COTECH Εσωτ. 281
Βαγγέλης Μπλουχάρης
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚ. Εσωτ. 106

ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Γιώργος Πρατικάκης
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΤ/ΚΩΝ 210 4818555
Σάββας Μαραγκός
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΤ/ΚΩΝ 210 4818555
Γιώργος Νικολόπουλος
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΤ/ΚΩΝ 210 4818555
Μάνθος Τσιρμπιτζής
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΑΝΤ/ΚΩΝ 210 4818555
3,863 Πωλήσεις
100% Ικανοποίηση Πελάτη
1,741 Ανταλλακτικά
789 Ασφαλίσεις

Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εταιρεία μας ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις και πάντα ευαίσθητη σε περιβαλλοντικά θέματα, είναι πρωτοπόρος σε θέματα οικολογικής συνείδησης και σεβασμού προς το περιβάλλον.
Οι εγκαταστάσεις μας στη Λ. Αθηνών 243Α είναι θερμομονωμένες με τριπλους υαλοπίνακες. Επίσης έχει ήδη ξεκινήσει η χρησιμοποίηση φυσικού αερίου σε τμήματα της εταιρείας, και ο στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια όλο το κτήριο, συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ, να θερμαίνεται αποκλειστικά με φυσικό αέριο.
Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεκινήσει την εγκατάσταση φωτοβολταικών panels με στόχο την ολοένα και λιγότερη εξάρτηση της εταιρείας από ρυπογόνες μορφές ενέργειας. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν εγκατασταθεί και λαμπτήρες LED.
Επίσης συμμετέχουμε ενεργά στην ανακύκλωση λιπαντικών, μπαταριών, ελαστικών και μέταλλων.
Τέλος η οικολογική μας ευαισθησία εφαρμόζεται και στο φανοβαφείο μας στη Λ. Αθηνών 243 με μεθόδους όπως:
- χρήση με φυσικό αέριο,
- τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι υδατοδιαλυτά (διαλύονται με νερό) και δεν διαλύονται με χημικούς διαλύτες, νέφτι ή άλλες χημικές προσμίξεις.
Τέλος ακράδαντα πιστεύουμε ότι ‘Δεν κληρονομούμε τη γη από τους προγόνους μας, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας’ (Ινδιάνικη παροιμία) και ‘αν …υπάρξει μέλλον αυτό θα είναι πράσινο’ (Petra Kelly-ακτιβίστρια-οικολόγος))

renault
citroen
peugeot
dacia
nissan

GARAGE